Pályázatírás, tanácsadás, projektmenedzsment szolgáltatás

Pályázatírás
Pályázati tanácsadás
Projektmenedzsment  szolgáltatás

Ma már elképzelhetetlen, hogy egy oktatási intézmény pályázati erőforrások igénybevétele nélkül színvonalas oktatási tevékenységet nyújtson. Kellő tapasztalat hiányában azonban a pályázatírás és pályázat megvalósítása során segítségre van szükségük. Cégünk csak 2015-ben oktatási intézményekkel együttműködve több mint 40 sikeres pályázat megírását készítette el, menedzselte megvalósítását.

Pályázatírási tevékenységünket kibővítettük a közoktatási szférán kívüli területekre is. Az elmúlt évben több sikeres pályázat megírásában vettünk részt a hazai piacon vezető szerepet betöltő, az automatizálás technikában, és a műszaki oktatás területén működő vállalkozásnál, valamint civil szervezeteknél.

Ügyfeleink között önkormányzatok, oktatási intézmények, közművelődési intézmények, civil szervezetek és más piaci szereplők egyaránt megtalálhatók. Pályázatíró, pályázati tanácsadó és projektmenedzsmenti szolgáltatásaink kiterjednek a Széchenyi 2020 program keretében kiírt Uniós pályázatokra, valamint egyéb pályázatokra is. Szakértőink széles köre biztosítja, hogy komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink számára.

Pályázatírási tevékenységünk magában foglalja a pályázat előkészítésétől a pályázat benyújtásáig terjedő folyamatokat. Vállaljuk megvalósíthatósági tanulmányok, szakmai tervek, helyzetértékelések, ütemtervek elkészítését, költségvetések összeállítását. A pályázat megvalósítás során tapasztalattal rendelkező projektmenedzsment tagok közreműködését biztosítjuk.

Ha pályázni szeretne, de nincs kellő tapasztalata, jelentkezzen nálunk, és kérje pályázatíró kollégáink segítségét!